woensdag 24 maart 2010

Ziek / Ill

Maandag was ik al ziek maar sinds gisteren is het echt. Longontsteking was de diagnose. Pffffff.
 Dat is even een tegenvaller. Ik denk dat het al wat langer onder de leden zat - was al een poosje niet fit: keelpijn, verkoudheid die niet echt wou overgaan, dat soort.
Nu maar even rustig aan doen dus. Alles afgezegd voor de komende week en in bed.
Moet ook wel, want ik heb koorts, hoofdpijn, kortom voel me net een dweil......................
 Gelukkig was ik vorige week nog even naar de kapper geweest, mooi kort kopje - makkelijk in bed. Ik heb zelfs geen zin om een lapje te pakken om met de hand te gaan naaien of burduren.

Omdat buiten de zon schijnt, toch maar even een mooi fotootje.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Ina

Ziek maar lekker uit en dat je maar snel weer beter mag zijn. Ik heb pa snet de mandala van de vorige keer afgemaakt, dus de workshop kan nog wel even wachten!
Liefs Mirjam

Ellen zei

Beterschap Ina

marjolijn zei

He, wat vervelend nu allemaal. Heel veel beterschap en neem er de tijd voor om weer helemaal fit te worden. En die lapjes? Oh, die wil je straks maar wil al te graag in je handen hebben hoor.
gr. Marjolijn

Corryna Janssen zei

Gossie Ina... De afgelopen maanden heb ik ook flink gekwakkeld, maar gelukkig liep ik geen longontsteking op doordat ik op tijd antibiotica kreeg. Toch ben ik sinds die tijd nog steeds niet helemaal fit. Ik vind het goed dat je even totale rust neemt. Dat is nodig om weer op krachten te komen. Doe maar rustig aan. Het komt wel weer.

Shirley zei

Beterschap! Denk maar aan die mooie diamanten KF blokken, dan gaat het misschien sneller. Die blokken zijn zo supermooi, en de kleur sashing, zwart?

ina zei

hai allemaal, het gaat gelukkig al weer beter. Weliswaar nog zo slap als een dweiltje maar de koorts is weg. Nog wel voorzichtig aan en morgen de dokter weer even bellen. Voordeel: ik heb de laatste twee dagen hele leuke video's gekeken op "The Quiltshow". Iets waar ik me vaak geen tijd voor gun en dat is natuurlijk jaamer. Zoveel informatie waar je niks mee doet.