vrijdag 13 november 2009

www.harmenenmaryse.waarbenjij.nu
Graag wil ik jullie dringende aandacht vragen voor de bijzonder titel van mijn bericht van vandaag. Onze neef Harmen en zijn vrouw zijn voor twee jaar uitgezonden naar MALAWI voor ontwikkelingswerk op het gebied van onderwijs en geneeskunde. Alles hierover is dus te lezen op hun website http://www.harmenenmaryse.waarbenjij.nu/ - waar zij regelmatig een update geven over hun werkzaamheden en hun leven in een bijzonder land.

In het dorp waar zij wonen staat bijvoorbeeld een textieldrukkerij waar prachtige batiks worden gemaakt. Geschikt voor kleding, voor quilts, voor het huis. In katoen en in poly/cotton. Wie geïnteresseerd is mag met mij contact opnemen - we willen proberen een ondersteunend project op te zetten om bijvoorbeeld die stoffen in Nederland te verkopen waarbij uiteraard alle opbrengsten gaan naar de daarvoor projecten van Harmen en Maryse.

A special notice for my todays blog: my cousin Harmen and his wife are working in MALAWI for special projects on education and healthcare.
It is possible to support them on many ways and we want to try to sell some special batic fabrics etc. which are printed in a small factory in Malawi.

2 opmerkingen:

Ingrid zei

Hallo Ina,

Waar vind ik je mailadres?

Groetjes Ingrid.

ina zei

ingrid, ik heb je gemaild en inmiddels mijn profiel aangepast.
groetjes,
ina.