donderdag 28 mei 2009

in memoriam

Afgelopen maandag overleed, na een kort ziekbed, mijn moeder. Ze was bijna 77 jaar. We zijn heel verdrietig en het is nog heel onwerkelijk. Ze was een vitale vrouw die nog alles zelf deed. Pas geleden zijn we nog naar Amsterdam geweest om te shoppen; een fijne dag die ik me nog lang zal herinneren.
Last monday my mother died. She was almost 77 years old. We feel sad and unreal. She was still very vital. Recently we have been to Amsterdam, shopping. A nice day which will be remembered for a long time.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Gecondoleerd Ina. Ik weet uit ervaring dat dit een heel ingrijpende gebeurtenis in je leven is. Sterkte! Laura

Janny zei

Gecondoleerd, opeens geen kind meer.....! Sterkte !

marjolijn zei

Wat een triest bericht Ina. Ik weet hoe het voelt en het heeft wel even tijd nodig om een plekje te krijgen. Gelukkig heeft ze geen lang ziekbed gehad en hebben jullie nog kort geleden leuke dingen gedaan. Dat zijn kostbare herinneringen. Sterkte voor de komende tijd.
Groetjes, Marjolijn

Adri Dekker zei

Hallo Ina,
Toevallig kwam ik op jouw blog terecht. Leuk om je te gaan volgen. Ik las als eerste het bericht van het overlijden van je moeder. Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst.
Adri

Anoniem zei

Lieve Ina
Nog gecondoleerd, woorden schieten altijd te kort in zo een moeilijke tijd.
Ik wens jou en je familie heel veel sterkte toe de komende tijd.
Liefs Joke

Willeke zei

Nogmaals van harte gecondoleerd Ina. Wie had dat kunnen bedenken toen we in Haarlem afscheid van elkaar namen.
Groetjes,

AnneJeu zei

Gecondoleerd, Ina. Ik lees net pas dit trieste bericht.
We weten allemaal dat we eens onze ouders kwijt zijn. En of ze nu jong of oud sterven, maakt niet uit. Het is gewoon een intens ingrijpende ervaring.
Sterkte!
Annette

ina zei

lieve allemaal,
het heeft me getroost deze week zoveel reacties van medeleven, ook via post en e-mail, te ontvangen.

het voelt als een warme arm om mijn schouders.

Corryna Janssen zei

Lieve Ina, we denken aan je en hebben je gemist afgelopen vrijdag. Het is goed van je dat je je eigen grens trekt nu. Niemand anders kan dat voor je doen. Het is een zware tijd voor je en je doet er goed aan om het op je eigen manier te verwerken. Ik zie je wel weer.
Knuffel
Corryna

Krekeltje zei

Ina gecondoleerd met het overlijden van je moeder, vreselijk! 1 Jaar jonger dan mijn moeder, ik moet er niet aan denken! Wat zal je ze missen, gelukkig heb je dan nog de mooie herinneringen.

Tonny zei

Hallo Ina

Ik volg sinds vandaag je blog en las net over het overlijden van je moeder. Gecondoleerd, ik ben mijn moeder ook al jaren kwijt, ze was pas 71 jaar. Dat is nu al 22 jaar geleden maar ik denk nog elke dag aan haar en mis haar nog heel vaak.
Ik vond altijd dat wij de allerliefste moeder van de wereld hadden maar dat vindt jij waarschijnlijk ook. Hou de goede herinneringen in ere, ze blijft in gedachten altijd bij je.

sterkte, Tonny

Anoniem zei

Gecondoleerd met het verlies van je moeder.Ze maakte prachtige werken en ze leeft in onze gedachten verder.

Heel veel sterkte. Rudy