dinsdag 11 november 2008

herfst


Afgelopen zaterdag werd ik door een dierbare vriendin op de vingers getikt: waarom ik eindelijk niet weer eens blog. Daarmee had ze een punt. En daarom bij dezen: Joanne, hier is weer eens een serieus berichtje.


Vandaag heb ik het herfstquiltje voor onze quiltgroep "vrouwen van scharlaken" afgemaakt. Wat denk je zal ik er al een foto van laten zien hier of alleen een detail? Ik kies nu even voor het laatste, onze presentatie is volgende week dinsdag en ik wil de verrassing niet al te zeer verklappen.


Wat ik trouwens erg grappig vind: we begonnen onze opdracht met als thema "Nazomer", immers onze wandeling over de Lemelerberg was half augustus. Je ziet hoe snel de tijd gaat, ook in ons hoofd werd het snel herfst - een woordensoep van gedachten gaan door mijn hoofd.


Ik ga nog een tweede belofte inlossen: morgen ga ik verder aan mijn mandala quilt, ik heb vandaag al wat gedaan, nu nog wat laatste dingen en als het meezit is hij morgen echt af. Kan ik mijn vriendinnen van de "dutchbagladies" eindelijk ook blij maken.
Dus - morgen of donderdag weer een blogje.
Deze manier van werken inspireert mij zeer. Het project "STORM" zit in mijn hoofd - en met al die wind buiten is er genoeg inspiratie en voor "ROOD" gillen de materialen, teksten en gedachten om aandacht.

3 opmerkingen:

Joanne zei

Je detail is al net zo prachtig als de natuur buiten.
Het wachten op de blog was de moeite waard.
Groetjes Joanne

corryna zei

Ik vind dit erg mooi en ben heel erg benieuwd naar de rest.

Anoniem zei

Ina,
eindelijk weer eens een reactie van mij.
Het gaat nog steeds als een speer. Heel goed. Mooie onderwerpen en goede foto's.

gertjan