dinsdag 30 november 2010

weer thuis.vandaag hebben we alle quilts en quiltjes die drie maanden in Nieuw-Buinen hebben gehangen weer opgehaald. Het was een geweldige ervaring en in het gastenboek las ik erg mooie, aardige, lieve en ontroerende reacties. Mijn dank daarvoor. Een mooi boek voor later "als ik oud ben".
Naast veel bezoekers uit Nederland en Duitsland waren er ook gasten uit Singapore, Spanje, Canada en  Brazilië. 
Morgen ruim ik alles weer op. Een paar quilts gaan nog naar Handwerkzaak Lohuis-Tijhuis in Oldenzaal en ook in de woonkamer kan weer gewisseld worden.

In mijn volgende blog zal ik weer eens een techniek bespreken of in mooi Nederlands "een tutorial". Leuk voor deze donkere en koude dagen.

My exhibition in Nieuw-Buinen is finished and all quilts are back home again. It was a lovely experience and I want to thank you all for the nice and lovely comments in my guestbook. Visitors from The Netherlands and Germany but also from Singapore, Spain, Canada and Brasil.

Tomorrow everything will be cleaned up.  

3 opmerkingen:

christina zei

Jammer dat ik de tijd niet meer heb gevonden om nog naar Nieuw Buinen te gaan. Ook al is het maar ruim een half uur rijden voor mij, zo vaak kom ik er nu ook weer niet. Dat komt ook omdat ik eigenlijk geen traditionele stoffen meer koop. Maar ik had jouw tentoonstelling graag gezien.

ina zei

hoi Christina, nou iedereen heeft dat wel eens denk ik - iets willen maar er niet aan toe komen. Wie weet mag ik nog wel weer eens ergens exposeren. Maar inderdaad, wel jammer.
Groetjes.

Anoniem zei

Fijn dat het een succes was. Ik zie je , Kunnen we het er nog even over hebben
Groetjes Anna