vrijdag 24 juli 2009

weer thuis


We zijn ruim twee weken weggeweest. Vakantie in de buurt van de zee. Na alle drukte van de afgelopen tijd even uitwaaien, fietsen, ontspannen, lekker niks.

Ik had mijn naaimachine thuisgelaten en in plaats daarvan had ik textielverf en borduurwerk meegenomen en toch heb ik vrijwel niets gedaan - wat bloemen geborduurd met de hand op een trapsuutjies schildering die ik een tijd geleden al maakte van een klaprozenveld. Ik zal er een foto van plaatsen zodra ik die gemaakt heb.

We hebben veel gefietst, wind ( en af en toe een beetje regen ) getrotseerd. Noord-Holland is mooi en je ziet veel andere dingen dan vanuit de auto.

Inmiddels is de was goeddeels gedaan, de strijk eveneens en staat mijn naaimachine me uitnodigend aan te kijken....................... Morgen, nu nog even niet.

Back home from a short holidays near the sea. We love to bike through the lovely landscapes and are back with inspirations and refreshed from the break.

Unfortunate I did not do much creative, only a little bit of handembroidery. I will upload a photo later.

2 opmerkingen:

Joke W. zei

Fijn dat je het goed gehad hebt in Noord-Holland Ina.
Als je weer eens in de buurt bent ben je welkom hoor. www.sintpietershof.nl
groeten,
Joke
Hoorn

Corryna Janssen zei

Net als jij heb ik ook bijna niets gedaan met wat ik had meegenomen. De plannen waren zo groot. Wel heb ik net als jij ook genoten van de vakantie.

Ik zal je nog bellen Ina, maar de afgelopen dagen kwam het er niet van. We halen het wel weer in. Ik zit nu met verdoving van het trekken van de twee verstandskiezen achter de computer. Ze zijn er uit. Nu hopen dat het snel heelt. Tot gauw!