zaterdag 3 januari 2009

stormMijn "STORM" quilt voor DBL begint vorm te krijgen. Nadat ik afgelopen week weer zo ongeveer overnieuw ben begonnen - ik heb veel weer uitgehaald - zit de top nu grotendeels in elkaar. Voor het moment ben ik tevreden. Er moet nog van alles aan gebeuren en ik moet ook nog stof bijverven of -kopen want ik kom tekort en wat ik op voorraad heb kleurt er absoluut niet bij.
Bijgaande foto's geven een indruk van de stand op dit moment. Ik hoop dat jullie nieuwsgeirig worden naar het geheel.
Ik zit niet echt in tijdnood en toch vind ik dat ik me in het begin teveel heb laten afleiden door bijgedachten en mogelijkheden. Dit onderwerp heeft zoveel (on)mogelijkheden in zich, zoveel gedachten, zoveel..............................
Ik heb mij voorgenomen voortaan meer doelgericht te gaan werken, waardoor ik e.e.a. gestructureerder en met minder zelf opgelegde druk kan uitvoeren.
Op verschillende blogs lees ik allerlei goede voornemens: nou dit is er één van mij: ik ga mij minder laten afleiden door bijzaken en mij meer richten op het creatieve proces.
Ook heb ik besloten dit jaar geen quilt in te leveren voor de EQC-tentoonstelling in Veldhoven; dit zit me teveel op mijn nek, volgend jaar weer. Natuurlijk ga ik er wel naar toe om te kijken en te zien, te ruiken en te snuffelen aan andermans kunst.
Inspiratie ............................................................................, de tekst zit in mijn hoofd maar kan nog niet aan het blog worden toevertrouwd - de woorden staan nog niet in de goede volgorde.