vrijdag 2 maart 2012

Liebster Blog

Ik had er nog nooit van gehoord en opeens ontving ik deze week twee maal de Liebster Blog Award! Dat vind ik lief en bijzonder. Dank je wel  Gerda en Janien. Ook voor de lieve woorden.

Moest er wel even over nadenken aan wie ik deze award zal doorgeven, er zijn zoveel veel leuke, lieve en bijzondere quilters, met elk hun eigen kwaliteiten die het allemaal verdienen eens extra in het zonnetje te worden gezet.

Maar hier komt dan mijn lijstje van vijf:

Janneke - omdat zij met veel vakkennis bezig is met quilten, naaien etc en daar ook nog op een mooie manier over schrijft.

Saskia - omdat zij een jonge en beginnende quilters is, enthousiast over wat ze doet en omdat we op de cursus bij Jenny Bowker afgelopen voorjaar zo gezellig samen aan het werk zijn geweest.

Jozet - omdat ze Jozet is, mijn voorbeeld tussen traditioneel, modern en art-quilten.

Ineke - omdat zij op een bijzondere manier haar creatieve leven met ons deelt en ze heel prachtig schilderen en quilten combineert.

Joke - omdat zij zichzelf geen quilter vindt maar wel quilts maakt in de ruimste betekenis van het woord en omdat ze echte originelen maakt.

en omdat het allemaal bijzondere vrouwen zijn!

Zoals ik al eerder zei: er zijn nog zoveel meer quilters met minder dan honderd volgers die aandacht verdienen. Belangrijk is vooral, het met plezier bezig zijn met je werk op welk niveau dan ook.

This week I received the "Liebster Award" two times. From Gerda and from Janien.  Thank you both Very nice and very special to me. I never heard from this award before. 
  
There are many more nice and creative quilters who should earn an award but it was alreay hard for me to mention five. 
I've choosen to mention only Dutch women because international I like so many German and English/American blogs/blogster, that would make my choise even more difficult. 


Most important is to have pleasure in what you are doing at any level, starter aswell as the most skilled textile artist.   


7 opmerkingen:

Miekequilt@hotmail.com zei

Ha Ina,
leuk, er zitten,voor mij, onbekende blogs bij, dus daar ga ik maar eens naar kijken.

Johanna Zweden zei

Gefeliciteerd met je Award je hebt het verdient
Groetjes Joke en hoop dat je het vind Fijn weekeinden

Beth zei

Congratulations!!!!

Dea zei

Gefeliciteerd, Ina! Jij noemt namen die ik eigenlijk ook wel een award had willen geven. Gelukkig heb jij dat al gedaan. :-)

Joke zei

Dank je wel voor de Liebster Award Ina.
Een wat late reactie, maar ik kom pas sinds gisteravond weer toe aan blogs bijlezen. Inmiddels heb ik ook een stukje over de Award geplaatst. Net als jij had ik er ook nog nooit van gehoord totdat ik hem in een week tijd van 2 mensen kreeg.

christina zei

gefeliciteerd met je award. Het dilemma herken ik.

Ik moet er ook nog steeds een blog over schrijven

janneke zei

Ik denk dat deze award je meer dan toe komt. Niet alleen voor je blog maar ook voor je inzet op vele wegen in quilt land.
En heel erg bedankt voor je mooie en lieve woorden.