donderdag 9 oktober 2008

eindelijk weer eens een blog
We zijn al weer twee weken terug uit de Elzas. We hebben een heerlijke vakantie gehad en tegelijkertijd natuurlijk de diverse quilttentoonstelling in Ste. Marie aux Mines bezocht. We hebben veel quilts gezien - mooie en minder mooie - moderne en antieke - voor elk wat wils. Natuurlijk heb ik foto's gemaakt - van quilts maar vooral ook van de omgeving, van de plaatsen die we bezochten, structuren in het landschap etc.

Direct na terugkomst begon een erg drukke week: diverse bezoekjes moesten worden afgelegd en prompt daarna werd ik ziek. Stom hoor, maar ik werd geveld door een hardnekkige vroege verkoudheid gepaard gaande met hoge koorts en nou ja: dan doe je natuurlijk niks. Zelfs niet bloggen.

Helaas moest ik ook mijn eerste deelname aan "dutchbagladies" hierdoor afzeggen. Ik heb erg liggen sippen in bed maar ja: het is niet anders. Had mijn mandala ook niet af maar inmiddels gaat het toch aardig de goede kant op.
Hierbij een paar foto's van het project "onderhanden". Je ziet de mandala is open gewerkt en zal worden geappliceerd op de mozaïekachtige ondergrond. Inmiddels ben ik al weer drie stappen verder maar dat laat ik pas later zien natuurlijk anders is de verrassing weg voor de groep.
Hierna liggen twee projecten te wachten:
NAZOMER(en)/HERFST voor de quiltgroep "Scharlaken" en STORM voor "Dutchbagladies"
Geen tijd om me te vervelen.
De cursussen beginnen ook weer. Heerlijk.
2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Ina, blij dat je weer beter bent! En weer lekker aan de slag kan. Fijn weekend, groetjes, Laura

ina zei

hou Laura, de plannen pruttelen mijn hoofd bijna uit.
Fijn weekend en tot ziens.
Groetjes,
Ina.